#HARTVOORVRIJHEID

Laat je hart spreken en doe mee!

Ben jij het ook niet met (alle) maatregelen eens die onze overheid ons oplegt? Laat aan je medemens zien dat ook jij het er niet mee eens bent! Met dit (stille) protest draag je een rood hart op jouw jas. Zo ziet iedereen dat jij het beleid van de overheid niet wilt steunen.

Het hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je je niet aan de maatregelen houd. Iedereen heeft zo zijn eigen keuze om wel of niet mee te doen. Dat is juist de vrijheid die we kennen en weer terug willen! Respect voor elkaars keuzes is voor ons prioriteit.

Mensen die dit rode hart dragen, laten zien dat ze klaar zijn met alle (onnodige) maatregelen. Je zal zien dat mensen je vragen waarom je een rood hart draagt. Je legt ze uit dat je het niet eens bent met de maatregelen en ga met je medemens in gesprek!

Je kunt zelf een rood hart knutselen, printen of kopen via onze shop.

Welkom, je bent niet alleen.

Onze social media kanalen van Hart voor Vrijheid zijn ontstaan om de inmiddels bekende poster en het rode hart op je jas en de boodschap daarvan meer bekendheid en tegengeluid te geven tegen het ‘nieuwe normaal’.

Nu is de groep zo enorm veel groter geworden dan wat we ooit hadden kunnen bedenken. Een groep mensen uit alle lagen van de bevolking met eigen geloofsovertuigingen, eigen meningen en eigen politieke voorkeuren MAAR allemaal gelijk gestemd met een enorm hart voor vrijheid. Een vrijheid die ooit vanzelfsprekend leek en nu steeds kleiner lijkt te worden.

De verhalen die we horen van de mensen, laten zien hoe het ooit zo tolerante Nederland aan het veranderen is in een tweekamp van mensen. Veel van jullie hebben het niet makkelijk. We denken dan aan de alleenstaande moeder die thuis moet werken met drukke kinderen om haar heen en daarnaast in conflict ligt met school omdat ze haar kinderen niet wil muilkorven. De mensen die heftige ruzies met de partners hebben omdat de partners in hypnose van de media leven. De werknemers die hun baan kwijt zijn omdat ze een mening hebben. Of de dappere scholieren die niet mee doen aan groepsdruk. Bovendien denken we dat een ieder van ons heeft gemerkt dat mensen van ons vervreemden of ons opzij zetten enkel omdat we kritisch durven te zijn.

Laten we ook niet vergeten dat er een enorm grote ‘stille’ groep is die zich niet uit kan of durft te spreken. We hebben mensen gesproken die voor het eerst hun mening durfden te vertellen en eindelijk konden ademen omdat familie of complete vriendenkring in de greep van de angst en media is. Het maakt enorm eenzaam en zelfs depressief. Ben jij zo iemand dan wil ik zeggen: Welkom! Welkom bij ruim 33.000 mensen die jou ZIEN! Je bent niet alleen!

Hart voor vrijheid is van iedereen. Iedereen die vind dat wij zelf beslissen over onze gezondheid, onze mening, onze keuzes, en ONZE kinderen.

We hopen daarom dat deze groep blijft groeien en als een rode vlek van liefde steeds verder uitbreid over heel Nederland. Laten we mensen benaderen met liefde, geduld, begrip, vriendelijkheid en niet wijken voor groepsdruk en leugens. Ruim 33.000 mensen die op elkaar kunnen rekenen. Laten we hier niet stoppen.

Liefs Suzanne en Team